Tuesday 22 February 2011

Varlden ar liten

Tank vad varlden ar liten ibland. I lordags skulle vi aka in till London och se fotbolls matchen mellan Chelsea och Everton. Vi korde till West Ruislip for att darifran ta tunnelbanan. Dar dyker nagra mycket bekanta ansikten upp, namnligen Linnea, Malin, Johan, Rikard och deras vanner fran Sverige.  De skulle ocksa pa matchen. Pa vagen in tappade vi dock kontakten. Det var forsta gangen for mig och Paulina att ga pa en engelsk fotbolls match och det var spannande. (Vi ar ju nu Chelsea fans). Matchen var otroligt jamn. Det blev forlangning pa 30 minuter och slutade med straffar dar Chelsea forlorade 4-3. Hade Chelsea vunnit har jag en kansla att det blivit brak, for Everton fansen var riktigt rejalt upphetsade. Nagra av fansen blev utslangda av vakterna for det skulle ovillkorligen in pa fotbolls planen och av med trojan var en standard.

Vendela var ju med sin vaninna Jenny som valde att istallet shoppa, saklart! De hamnade till och med pa fashion week det var de makta stolta over. Konstigt nog hade Vendela och Jenny stott pa Franz ganget igen. Sedan mottes vi upp pa Masala Zone och at indisk mat.

Jenny bodde hos oss 1 vecka, fast hon flyter in sa fint in med resten av familjemedlemmarna att det inte kanns som att inte alltid bor har. England ar ju hennes hemland, vilket skapade lite forvirring pa ACS eftersom Vendela skulle ha med sig en kompis fran Sverige, men vad duktig pa engelska hon var...

Denna veckan ar Paulina ledig fran skolan, och vi alla tycker det ar skont att inte resa detta lovet. Det blir en del sleepovers och spontana planer, vilket ar gott!

1 comment:

  1. Ja, det var SÅ märkligt att ni träffades TVÅ gånger!! Av ALLA tåg som går. Här är också alla Chelsea fans nu, men Johan är lite tveksam...är inte Arsenal lite bättre ändå...
    Kul att det gick så bra med Jenny!
    Nu ser vi fram emot lite vardag och lugn. Hörs! KRAM.

    ReplyDelete