Monday 14 March 2011

Konserten

SÖTA TJEJER
Jag har en utomordentlig förmåga att skjuta detta med bloggandet åt sidan. Men denna soliga vårdag tänkte jag ta tag idet. Har ni märkt något....Just det jag har äntligen lyckats skjuta in pluttarna. Fortfarande nybörjare sa hoppas ni har en viss förståelse.

Känner mig en anings trött och mör efter helgen. Fast det var ju Vendela som var på konsert All Time Low, igår kväll och var inte hemma förrän kl. 00 30 och sedan hoppa upp ur sängen kl. 630 och åker till skolan och ser sådär oförskämt pigg ut. Mimi hade flygit in från sverige för att se på denna konsert men också för att träffa Beth och Vendela. Beths mamma hämtade henne på flygplatsen och körde dem hit i lördags. Tjejerna och Clare hade hur mycket somhelst att snacka om. Clare med familj har nämnligen bott 10 år i Sverige, Älmhult men flyttade till Cheltenham för 1 år sen.

Tjejernas absoluta favoritgrupp spelade alltså i Brixton på söndag kväll. Redan vid 13 tiden stack de ivag för att traffa Vendelas kompisar. Mark tog sig sedan till Brixton för att hämta dem efter konserten. Det ar inget kläm käckt område, utan ganska skumt. Allting hade gått bra tydligen. Tills jag hörde hela historien att det hade varit sa otroligt trångt i Meshen dvs nere vid golvet,  så Beth hade svimmat. Vendela hade sedan försökt dra in henne till toan så hon kunde få dricka vatten. Hon hade kvicknat till efter ett tag och de återvända fast stod vid sidan denna gangen. Vilket äventyr!

Idag sitter jag inne och solen skiner sa HÄRLIGT därute, väntar pa diskmaskins fixaren.

3 comments:

  1. Åh, vad det den konserten hon skulle på! Det är Linnéas favoritband också. Vi tänkte köpa biljetter till henne i julklapp, men så skulle hon ju till Haag den helgen..... som inte blev något....
    Vad hemskt att Beth svimmade!! Hoppas att det gillade konserten i alla fall?!
    Hur har du haft det idag? Kram.

    ReplyDelete
  2. Vad synd att hon var i Haag den helgen. Som sagt Mimi hade akt hela vagen fran sverige for ett se detta bandet, sa favvo var det. Det var ABSOLUT INTE besvikna efterat. En livsupplevelse! VI ses imorgon. Kram

    ReplyDelete
  3. Ja, speciellt som hon inte kunde åka till Haag p g a sitt knä!! Suck. Jätteglada ser tjejerna ut på bilden!

    ReplyDelete